29.3.16

Zařizování před...

Je to tu! Neuvěřitelné, jak čas běží! Po dokončení domácího narozeninového dortu jsem si i trochu zavzpomínala na několik dní před porodem. Vlastně myšlenkový výlet do minulosti pošťouchly komentáře mé maminky: "Není ti dnes lépe, než před rokem touto dobou?" V momentu, kdy ona slova opustila její ústa jsem měla odpověď! Máte také tu svou?

Najít ubytování není snadné, zvláště máte-li určitá kritéria...

Nápad zorganizovat narozeninovou oslavu mě nadchl bez jediného zaváhání. Vždyť první narozeniny má Áda jen jednou! Napsala jsem si seznam osob, které pozveme, vytvořila jsem pozvánky (pro každého extra se správným nadpisem), zamluvila restauraci, domluvila podrobnosti, rozeslala nápady na dárky, až jsem natrefila na jednu záludnost...Kam se schovají všechny hotely/hostely/vily když je potřebujete? Zruší se, rekonstruují nebo jsou beznadějně plné! Ku pomoci v hledání jsem povolala i kočárek. Při vycházkách jsme s Ádou drandily a hledaly ubytování pro praprarodiče, s mnoha kritérii, jako například: čistota, přiměřená vzdálenost a dostupnost, služby (třeba dát si snídani), cena a možnost zaparkování auta na hlídaném parkovišti. Mé srdce zaplesalo, když jsem našla Hotel Cham! Perfektní jednání, ochota mi prostory ukázat dříve, než jsem vůbec uskutečnila závaznou rezervaci a platbu, skvělý přístup majitele, zaměstnanců a výhoda sprchového koutu a WC přímo extra ku pokoji. Senzace! Pokojíček je sice maličký, ale to hravě vyváží televize (pokud o ní stojíte). 

Oslava se nemohla konat jinde než "Na tý louce zelený", kam rádi zajdeme při příležitosti jakékoliv další oslavy. Krásné prostředí, pohodový personál a ochota, schovat vám dort do chlaďáku, i když jste si přinesli vlastní! Takových podniků je jako šafránu...Už se těším na léto, až si po delší procházce dám točenou malinovku u stánku na terase.

1 komentář:

  1. My partner and i abide by an occasional carbo eating habits technique and even we have many articles or blog posts set aside mainly because degrees of any posts i would really like for getting composed being a instruction together with the whole set of article writing should really be assigned when using the breaks to help you average joe additionally, the internet business in the final analysis. https://imgur.com/a/ntKJvp8 https://imgur.com/a/WASs7Wm https://imgur.com/a/xtZzyXQ https://imgur.com/a/tY3uCPk https://imgur.com/a/YYZ3xBY https://imgur.com/a/XphhHjP https://imgur.com/a/12zn6KI

    OdpovědětVymazat