22.8.16

Rekordy v Mirakulu

V sobotu jsme vyrazili na výlet do Milovic u Lysé nad Labem. zúčastnit se o překonání rekordu v počtu rodičů nesoucích své dítě na těle, neboli v šátku či nosítku. Sešlo se neuvěřitelných 457 rodičů! Rekord byl překonán víc než o stovku osob!
Bylo též báječné vidět tváře z facebookových stránek naživo, i když mým největším úspěchem bylo opětované zamávání celebrit "nosícího světa" většinou z opačné strany atria, než sem stála já s Ádou. 
Pokus byl i o překonání počtu dvojčat a vícerčat na jednom místě a v počtu bubnujících osob. Krásnou reportáž si můžete rozkliknout zde

Ádu nadchly houpačky, klouzačky, dančí za plotem, u koz se jí nelíbilo a nejvíce si lebedila v pískovém doskočišti, kde zasedla na délce skoku rysa. Šly jsme asi milionkrát desítky dřevěných schůdků nahoru a dolu, společně namalovali tričko a  chladily se malinovou ledovou tříští.  Největším dobrodružstvím z aktivit zábavního parku byla závěrečná hra "najdi své auto". Té se však účastní hlavně rodiče. Alespoň u nás to tak bylo, protože Áda zaspala hned po průchodu hlavní branou. 

Příští rok se těším i na vás ;) (Jo a věk dítěte není předem stanoven, stačí jej nést)


Žádné komentáře:

Okomentovat