11.7.17

Flakon plný inovací (recenze novinky od Yves Rocher)

Občas si kupuji různé časopisy a k jednomu jsem dostala sprchový gel mé oblíbené značky, tentokrát novinku plnou inovací ze kterých jsem nadšená! Ráda bych se s vámi podělila o dojmy.

Flakon nového koncentrovaného sprchového gelu je opravdu velice kompaktní, krásně se vejde do ruky a bonusově nezabírá moc místa na hraně vany. Obrovská výhoda je, že není těžký! Nehrozí tedy, že by vám rozdrtil nohu, když by při sprchování vyklouzl z dlaně. Víčko se snadno otevře i jednou rukou a speciální vnitřní membránka stisknutím lahvičky nadávkuje takové množství gelu, které vám pohodlně vystačí na umytí celého těla. Nikde nic navíc neteče a obal se neotelpá. Tekutina je tak akorát pěnivá, příjemně voní (testována vůně Vanille bourbon) a obsah vydrží inzerovaný počet umytí bez větších obtíží.
Pokožka je po umytí jemná. Mě osobně výrobek nezpůsobil žádnou alergickou reakci. 
Flakon je navíc recyklovatelný, složení gelu snadno biologicky odbouratelné a navíc za každý zakoupený výrobek je zasazen jeden strom (tudíž i #planetfriendly).


Až pojedu na dovolenou, házím jej do tašky! A do té doby hodlám rozšířit sbírku o další dvě vůně v sadě - Olive petitgrain a Mango coriander.

Žádné komentáře:

Okomentovat